Co se povedlo i nepovedlo

10.11.2013 11:36

Od posledního příspěvku utekl zase měsíc a my se zúčastnili 3 akcí - zajeli jsme do Ratenic na intenzivku agility s Anetou Grygarovou. Nejprve nám to moc nešlo, ale v druhé půlce dne už to bylo mnohem lepší. A tak jsme si užili příjemný den, navíc s příjemnou společností strakaté Akiry a jejích páníčků Týny a Petra. 

28.10. jsme vyrazili do Hrádku na opravu zkoušky DwD1 a povedlo se. Edík perfektně cvičil a tak jsme odjížděli spokojení se známkou výborně. Částečně jsme tak spolnili moje předsevzetí ze začátku roku - splnit všechny jedničkové DD zkoušky, jen to není na MoD (Master of dogdancing), neb jednu zkoušku máme na velmi dobře. Ale nevadí, příští rok se pokusíme o nápravu. :-)

9.10. se jelo opět do Ratenic, tentokrát na dvojzkoušky. Běhalo se v hale na umělém povrchu, parkury byly moc pěkné a hlavně panička to tentokrát vůbec nemotala. A tak se nám konečně podařilo doběhnout oba běhy - čistě, čímž jsme si splnili rovnou dvě zkoušky LA1 a ještě na bonus jsme dvakrát stáli na bedně. Jednou na 2. a pak 1.místě.

Přístí víkend možná pojedeme na agi zkoušky do Chrastavy, tak kdo ví, třeba se na nás opět usměje štěstí a podaří se nám splnit LA1 (zaběhnout ještě jednu zkoušku). Ale raději nebudeme předbíhat. :-)

 

Zpět