Nový rok, nové plány :-)

02.01.2013 15:07

Začal nám nový rok a s ním určitě přijde spousta nových zážitků, už se s Edíkem těšíme. 

Teď trochu rekapitulace roku předešlého: Na jaře jsme začali trénovat agility a v létě jsme se zůčastnili svého prvního agility závodu (neoficiálního) a přivezli jsme domů krásné 1.místo. V agility ,,kariéře,, budeme určitě dále pokračovat, možná se dopracujeme i k nějaké zkoušce, ale to uvidíme, jestli stihneme ještě letos.

S poslušností jsme také slušně hnuli. Jaro: složena zkouška ZOP (ve víc jsem zkraje ani nedoufala, ale pak se to nějak rozjelo). Na podzim jsme ještě zvládli zkoušky BH a ZZO. Letos bych ráda ješte splnila s Edíkem zkouškku ZPU1, tak snad se zadaří a s další poslušností se uvidí. Další už jsou většinou z obranami a z Edíka asi obranář nikdy nebude, takže možná zkusíme čuchnout k Obedience (uvidíme jak bude čas a nálada). Kromě zkoušek jsme se také účastnili závodů v Doksech, v kategorii ZZO. Zde jsme obsadili 7.místo z 10, což na začátečníky není špatné (navíc zkoušku ZZO jsme tou dobou ještě neměli).

Třetí diciplína, které jsme se začali loni s Edíkem věnovat je dogdancing. Podařilo se nám v létě splnit na výbornou zkoušku HtM1 a mým letošním snem je splnění dalších 3 zkoušek první úrovně a získání titulu Master of dogdancing 1.stupně. Držte nám palce. :-)

A letos: z již přihlášených akcí - 5.1. se účastníme semináře Klikr trénink, ke konci ledna dalšího semináře tentokrát na téma Přivolávací a motivační hry a koncem února semináře Dogdancingu. Také se těšíme na Mistrovství agility strakáčů v Kutné Hoře ke konci dubna, tak snad nám to vyjde. Ráda bych opět vyrazila na výcvikový tábor a když se zadaří tak ne jen na jeden (jako loni), ale tentokrát na dva. A pokud bude tak samozřejmě se budeme těšit na sraz Českého strakatého psa 2013.

Budeme se snažit o uchovnění. Výstavy nás moc nebaví, ale ráda bych alespoň jednu spojenou s bonitací. A dokončit vyšetření patel, které nám ještě chybí. V loňském roce jsem zatím zvládli jen kyčle.

Nebude toho málo, tak snad to všechno zvládneme a pokud ne, tak posuneme cíle do dalšího roku :-).

Zpět