Podzimní aktivity

13.10.2013 16:15

Začnu ještě aktivitami z konce léta. 1.9. jsme nastoupili v Hrádku ke dvěma DD zkouškám, a jak je naším zvykem, uspěli jsme jen napůl. Konečně jsme zdolali MD1 (i když pouze na velmi dobře, a tak budeme příští rok zkoušet znovu, třeba se nám to výbornou jednou povede :-) ), ale neuspěli jsme s DwD1 (tentkokrát bylo na zemi něco mnohem zajímavějšího než panička s nějakými otravnými povely :-) ).

V půlce září jsme vyrazli společně s našemi parťačkami Kristýnou a Akirou na strakatý sraz ve Svojanově. Navzdory nepříznivému počasí jsme si celý víkend parádně užili.

Protože stále bojujeme se separační úzkostí, strávil Eda velkou část pracovních dní u mých rodičů ve Varnsdorfu, kde si užíval společnost německého ovčáka Ryana a velkou zahradu. Koncem měsíce jsme pak otestovali, jak se bude tvářit doma sám (neb jsme poctivě celé letní prázdniny trénovali samotu) a ještě nemáme vyhráno, ale zase jsme o kus vpřed. Eda zvládá 3-4 hodiny naprosto v klidu, bez stresu..nic neničí. Pak začne trochu nadávat, že jsme ho opustili, ale není to nic hrozného, co by rozčilovalo sousedy. Kéž by mu to vydrželo a příští rok jsme se ještě o kus posunuli. :-)

Na konci září jsme vyrazili na seminář DD do Pardubic. Intruktorku nám dělala Katka Veinlichová, která nás ještě svezla ze Staré Paky do Pardubic. Seminář se nám líbil, opět jsme načerpali novou inspiraci a nápady, co se učit doma nového. Trénovat musíme pořádně, neb jsme přihlášení na DD zkoušky na konci října, kde si plánujeme opravit pokaženou DwD1. 

Zpět